Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solomobi Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Joc Lego 8547 Mindstorm NXT 2.0 - Set roboti
1499 lei
Brand
Mindstorm NXT 2.0
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Top10Toys.ro vă prezintă cel mai vândut set Lego al tuturor timpurilor: Lego Mindstorm NXT 2.0! Peste 1 milion de seturi vândute în toată lumea, acum este timpul să-ţi cumperi şi tu unul, indiferent că ai 10, 12 sau 45 de ani!

Descriere:

Acesta este cel mai inteligent set Lego creat vreodată, care dispune de un microprocesor de 32 biti, trei servo-motoare interactive, patru senzori (ultrasonic, 2 Senzori tactili și un senzor de culori de ultimă generație). Senzorul de culori are trei funcții: deosebește culorile, luminozitatea și funcționează ca și o lampă!

Mindstorm NXT 2.0 este un set LEGO de ultimă generaţie care îţi permite să programezi un adevărat robot LEGO pentru a răspunde comenzilor tale sau să-şi dezvolte propria inteligenţă artificială. Cu LEGO Mindstorm poţi creea un robot după propriul tău proiect, care se va plimba prin casă sau, poate, să se desmembreze :-).

Deşi poţi să construieşti robotul LEGO Mindstorm NXT 2.0 în 30 de minute urmând instrucţiunile, nu av trece mult timp până când vei începe să-l modifici în noi proiecte, forme şi să-i dai alte întrebuinţări.

Setul Lego Mindstorm NXT 2.0 este un pic mai avansat decât seturile LEGO normale. Totuşi, el reprezintă un mare pas înainte faţă de seturile de bază, în special dacă deţinătorul lui arată interes în calculatoare sau programare.

Lego Mindstorm NXT 2.0 conţine tot ceea ce ai nevoie pentru a creea un robot LEGO, de la angrenaje până la procesor. Deşi setul Mindstorn poarta marca LEGO inscripţionat, el nu are conectorii uzuali, ci foloseşte conectorii stil LEGO Technic, care necesită mai multă îndemânare.

Una peste alta, Mindstorm NXT 2.0 este un set LEGO minunat pentru copiii cu vârsta de peste 10 ani, dar şi pentru adulţii care sunt fascinaţi de construcţii, inovaţii, calculatoare sau programare!

Conținut:

- Pachetul contine un software ușor de întețes și folosit, combatibil cu PC si MAC

- Produsul conține 619 piese

- Deasemenea conține instrucțiuni de construire care vă vor ajuta să creați 4 modele diferite de roboți

- Nu conține baterii!

- Patru porturi de intrare și 3 porturi de ieșire, comunicare prin USB și Bluetooth



Varsta recomandata: + 10
Din Gura in Gura